Asetu ehdolle yhdistyksen puheenjohtajaksi!

27.8.2018

Suomen Gerbiiliyhdistys ry etsii PUHEENJOHTAJAA kaksivuotiselle toimikaudelle (1.1.2019-31.12.2020).

Puheenjohtajan tulee olla yli 18-vuotias ja kotipaikan tulee olla Suomessa. SGY:ssä puheenjohtajan tehtävänä on mm. osallistua yhdistysten kokousten valmisteluun yhdessä sihteerin kanssa, kutsua hallituksen kokoukset koolle, toimia vetovastuussa yhdistyksestä yhdessä hallituksen kanssa sekä osallistua yhdistyksen toiminnan suunnitteluun ja mielellään myös sen toteutukseen. Hyvät yhteistyötaidot ja aiempi kokemus hallitustyöskentelyssä yhdistyksessä (ei välttämättä SGY) ovat plussaa.

Puheenjohtaja valitaan yhdistyksen sääntömääräisessä vuosikokouksessa Jyväskylässä 15.9.2018 klo 13.00.

Voit ilmoittautua ehdokkaaksi lähettämällä sähköpostia hallitus@gerbiiliyhdistys.fi tai viimeistään kokouspaikalla. Voit kertoa, miksi sinä olisit hyvä ehdokas SGY ry:n puheenjohtajaksi.