16.9.2023 Syysnäyttely, Rauma

SYYSNÄYTTELY, Rauma, SGY ry

Paikka: Kaukolan kylätalo, Narvintie 27, 27230 Lappi (Rauma)
Aika: lauantaina 16.9.2023 klo 10. Sisäänpääsy ja eläinten vastaanotto klo 9-9.30.


Tervetuloa Suomen Gerbiiliyhdistys ry:n Syysnäyttelyyn Rauman maaseudulle. Gerbiileille ja deguille näyttelyssä on virallinen ja pet-luokka. Harvinaisille hyppymyyrille pet-luokat. 

Näyttelyssä on pieni buffet, jossa myynnissä pientä naposteltavaa ja SGYn kannatustuotteita. Maksutapana käyvät käteinen ja pankkikortti.


Oheisohjelma:

Näyttelyssä järjestetään silppurikilpailu ja pehmoleluluokka. Silppurikilpailu on klo 12-14 välillä ja se soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneille näyttelykävijöille. Silppurikilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä. Silppurikilpailun osallistumismaksu on 1€ monoluokka ja 2€ stereoluokka ja sen voi maksaa vasta paikanpäällä. Silppurikilpailusta voi lukea lisää säännöistä, jotka löytyvät täältä. Pehmoleluluokkaan ilmoittaudutaan paikanpäällä ja luokkaan osallistuminen on ilmaista. Osallistuva pehmolelu voi edustaa mitä tahansa lajia. Pehmolelu luokka on suunnattu lapsille.


Näyttelyluokat ja tuomarit:
Viralliset, koestandardi- ja ei-standardi-gerbiilit: Mira Väänänen ja Minttu Vettenterä (Arvosteltavat luokat jaetaan myöhemmin tuomareiden kesken, kun tiedetään ilmoittautuneiden määrä)

Viralliset degut: Mira Väänänen

Pet-gerbiilit: Viivi Välimäki, varalla Venla Ulmala

Pet-degut: Venla Ulmala, varalla Viivi Välimäki

Pet-harvinaiset hyppymyyrät: Mira Väänänen

Pehmoleluluokka: Nessa Vettenterä


Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään ke 6.9.2023
osoitteeseen ilmoittautumiset@gerbiili.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä liitäthän kuitin ilmoittautumismaksuista. Myöhästyneitä näyttelyilmoittautumisia ei oteta vastaan. Varmista että olet ilmoittanut kaikki tarvittavat tiedot. SGY:n jäsenenä mainitse viestissäsi myös jäsennumerosi ja hyödynnätkö mahdollisesti vuotuisen ilmaisen ilmoittautumisen. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisten vastaanottamisesta. Sähköinen näyttelyluettelo julkaistaan näyttelykutsussa tällä sivulla näyttelyviikolla. Ilmoittautumalla näyttelyyn hyväksyt eläinten tietojen (myös kasvattaja- ja omistajatietojen) julkaisun näyttelyluettelossa ja kotisivujen näyttelytuloksissa. Ilmoitetun eläinmäärän ollessa tavanomaista suurempi, saattavat näyttelyn tuomarit vaihtaa keskenään
jonkun luokista arvosteltavaksi toiselle tuomarille.

Ilmoittautumisten vastaanottaja tarvittaessa auttaa etukäteen ilmoittautumisissa, mutta ei viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.


Ilmoittautumiset maksetaan SGY:n tilille: 

Saaja: Suomen Gerbiiliyhdistys ry

Tilinumero: FI16 5549 0420 0682 04, 

BIC: OKOYFIHH

Viitenumero:  16 09235


Muistathan liittää ilmoittautumiseen kuittikopion maksusta.


Ilmoittautumismaksut:
Viralliset luokat SGY:n jäsenille: 1.–3. eläin 6 €/kpl, 4.-6. eläin 4 €/kpl, 7. jne. eläin 2 €/kpl
Ei-standardiluokka: 1. eläin 2 €, 2. eläin jne. 0 €/kpl
Pet-luokka SGY:n jäsenille: 1. ja 2. eläin 5 €/kpl, 3. jne. eläin 3 €/kpl

Kasvattaja- ja jalostusluokat: 3€/ryhmä
Kaikki näyttelyluokat ei-jäsenille: 10 €/eläin

Huom! Näyttelyyn ei oteta jälki-ilmoittautumisia, sillä ennakkoilmoittautumisia tuli kaikkiin luokkiin paljon.


Ohje ilmoittautumisen tekemiseen täälläNäyttelyluettelon voi tilata paperisena ilmoittautumisviestin yhteydessä (2 €/kpl). Myös pieni määrä on itse näyttelyssä myynnissä. Näyttelyn toimihenkilöt saavat ilmaisen paperisen luettelon. Sähköinen näyttelyluettelo julkaistaan kalenterissa näyttelykutsun yhteydessä viimeistään näyttelyviikon keskiviikkona.
Lisätiedot ja kysymykset näyttelystä: 

Noora Eskola (puheenjohtaja@gerbiili.fi)


kuva: Noora Eskola 

Näyttelyä sponsoroimassa:

Piikynnensatoa

Näyttelyluettelo: