4.11.2023 SGYn Halloweennäyttely

Halloweennäyttely Lahti, SGY ry
Paikka: Erstan Puukoulu, Kärrytie 7, 15540 Lahti
Aika: lauantaina 4.11.2023 klo 10.00. Sisäänpääsy ja eläinten vastaanotto klo 9.00–9.45


Tervetuloa Suomen Gerbiiliyhdistys ry:n Halloweennäyttelyyn Lahteen.
Gerbiileille virallinen ja pet-luokka. Deguille virallinen ja pet-luokka. Harvinaisille hyppymyyrille pet-luokat. Silppurikilpailu noin klo 13.00, joka soveltuu niin vasta-alkajille kuin kokeneille näyttelykävijöille. Silppurikilpailuun ilmoittaudutaan paikan päällä käteismaksulla. Silppurikilpailun osallistumismaksu on 1€ monoluokka ja 2€ stereoluokka.Näyttelyluokat ja tuomarit
Viralliset, koestandardi- ja ei-standardi-gerbiilit: Sari Kumpulainen ja Jenny Kolehmainen (värisarjat tuomareille ilmoittautumisten määrän mukaan)
Pet-gerbiilit: ilmoitetaan myöhemmin
Pet-degut ja harvinaiset hyppymyyrät: ilmoitetaan myöhemmin
Viralliset degut: Mira Väänänen
Silppurit: Noora Eskola


Ilmoittautumiset sähköpostitse viimeistään ke 25.10.2023 osoitteeseen ilmoittautumiset@gerbiili.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä liitäthän kuitin ilmoittautumismaksuista. Myöhästyneitä näyttelyilmoittautumisia ei oteta vastaan. Varmista että olet ilmoittanut kaikki tarvittavat tiedot. SGY:n jäsenenä mainitse viestissäsi myös jäsennumerosi ja hyödynnätkö mahdollisesti vuotuisen ilmaisen ilmoittautumisen. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin ilmoittautumisten
vastaanottamisesta sekä sähköisen näyttelyluettelon, jossa näkyy kaikki näyttelyyn osallistuvat gerbiilit listattuna. Ilmoittautumalla näyttelyyn hyväksyt eläinten tietojen (myös kasvattaja- ja omistajatietojen) julkaisun näyttelyluettelossa ja kotisivujen näyttelytuloksissa.Ilmoittautumisten vastaanottaja tarvittaessa auttaa etukäteen ilmoittautumisissa, mutta ei viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.
Ilmoitetun eläinmäärän ollessa tavanomaista suurempi, saattavat näyttelyn tuomarit vaihtaa keskenään jonkun luokista arvosteltavaksi toiselle tuomarille.Ilmoittautumiset maksetaan SGY:n tilille:
Saaja: Suomen Gerbiiliyhdistys ry
Tilinumero: FI16 5549 0420 0682 04
BIC: OKOYFIHH
Viitenumero: 411233


Ilmoittautumismaksut:
Viralliset luokat SGY:n jäsenille: 1.–3. eläin 6 €/kpl, 4.-6. eläin 4 €/kpl, 7. jne. eläin 2 €/kpl
Ei-standardiluokka: 1. eläin 2 €, 2. eläin jne. 0 €/kpl
Pet-luokka SGY:n jäsenille: 1. ja 2. eläin 5 €/kpl, 3. jne. eläin 3 €/kpl
Kasvattaja ja jalostusluokat: 3€/ryhmä
Kaikki näyttelyluokat ei-jäsenille: 10 €/eläinJälki-ilmoittautuminen paikan päällä infossa klo 9.00-9.45: 10 €/eläin. Huom!
Jälki-ilmoittautumiset hyväksytään saapumisjärjestyksessä. Jos luokkiin on etukäteen ilmoitettu paljon eläimiä, ei voida taata että kaikki aiotut jälki- ilmoittautumiset pystytään ottamaan näyttelyyn.Ohje ilmoittautumisen tekemiseen löytyy täältä⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Näyttelyluettelon voi tilata paperisena ilmoittautumisviestin yhteydessä(2 €/kpl). Myös pieni määrä on itse näyttelyssä myynnissä. Näyttelyn toimihenkilöt saavat ilmaisen paperisen luettelon. Sähköinen näyttelyluettelo sähköpostilla näyttelyyn ilmoittautuneille etukäteen ennen näyttelyä. Saapuminen näyttelypaikalle: Rakennus on keltainen puutalo vihreällä peltikatolla. Kärrytien kautta käytettävissä koulun parkkipaikka. Rekitien kautta päiväkotia vastapäätä oleva parkkipaikka. Näyttelypäivänä näyttelyvieraat saavat tuoda auton parkkiin myös suoraan talon eteen rekitien kautta kuljettaessa.


Lisätiedot ja kysymykset näyttelystä: 
Mira Väänänen (mira.vaananen.posti@gmail.com)