6.6.2020 Kesäyönäyttely, Jalasjärvi, SGY

Näyttelyä sponsoroi Tierran lemmikkipuoti.
Näyttelyä sponsoroi Kotipesä -tuotteet.

SGY ry järjestää kesäyönäyttelyn yhteistyössä SNL ry:n (Suomen Näyttely- ja
Lemmikkihiiret ry) kanssa (tästä SNL ry:n kalenteriin). SGY ry:n näyttelyssä on
viralliset, koestandardi- ja ei-standardiluokat gerbiileille sekä pet-luokat gerbiileille.

Näyttelyluokat ja tuomarit:
Viralliset, koestandardi ja ei-standardi-gerbiilit: Minttu Vettenterä
Pet-gerbiilit: Marica Toppari

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset 29.5. mennessä sähköpostiosoitteeseen: ilmoittautumiset@gerbiili.fi

Maksut suoritetaan ja kuittikopio lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä.

Myöhästyneitä ilmoittautumisia ei hyväksytä eikä myöhässä suoritettua näyttelymaksua palauteta tai hyvitetä. Tarkistathan, että lähetät varmasti kaikki tarvittavat tiedot ja SGY:n jäsenhinnalla maksaessasi jäsennumerosi.
Ilmoittautumiset maksetaan SGY:n tilille: OP Raasepori FI16 5549 0420 0682 04 OKOYFIHH, viitenumero 6 06200.

Vastausviestissä saat kuittauksen ilmoittautumisten perille saapumisesta. Ilmoittautumalla näyttelyyn hyväksyt eläinten tietojen (myös kasvattaja- ja omistajatietojen) julkaisun näyttelyluettelossa ja kotisivujen näyttelytuloksissa.

Ilmoittautumismaksut ennakkoon:
Viralliset luokat SGY:n jäsenille: 1.–3. eläin 6 €/kpl, 4.-6. eläin 4 €/kpl, 7. jne. eläin 2 €/kpl.
Ei-standardiluokka: 2 €/eläin.
Pet-luokka SGY:n jäsenille: 1. ja 2. eläin 5 €/kpl, 3. jne. eläin 3 €/kpl.
Kasvattajaluokka: 3 €/ryhmä.

Kaikki näyttelyluokat ei-jäsenille: 10 €/eläin.
Näyttelyluettelo julkaistaan etukäteen sähköisenä. Paperiset näyttelyluettelot tilattuna
ilmoittautumisen yhteydessä 2 €/kpl. Näyttelypaikalla ei myynnissä paperisia luetteloita.
Näyttelyn työntekijät saavat ilmaisen paperisen luettelon.

Poikkeusajan toiminta:
Näyttely on koronavirustilanteesta johtuen yksityistapahtuma ja näyttelypaikalle voivat tulla poikkeuksellisesti vain näytteilleasettajat ja näyttelyn toimihenkilöt. Tällä kertaa yleisö ei valitettavasti ole tervetullutta ja kaikkien muiden kuin em. henkilöiden (myös lapset ja muut perheenjäsenet) odotetaan tällä kertaa jäävän kotiin johtuen 50 henkilön kokoontumisrajoituksesta.

Paikalle saa tulla ainoastaan täysin terveenä ja kotiin tulee jäädä, jos kokee yhtään flunssaoireita tai sairastaa infektiota. Näyttelyssä noudatetaan THL:n antamia hygieniaohjeistuksia mm. pesemällä ja desinfioimalla käsiä ahkerasti.

Nyyttäreitä ei tällä kertaa järjestetä eikä SGY ry tarjoa näyttelyväelle ruokaa, joten suosittelemme varautumaan näyttely-yöhön omin eväin. Näyttelypaikalla voi lämmittää eväitä ja säilyttää niitä kylmässä.

Lisätietoja näyttelyvastaavilta: Jenny Kolehmainen (kolehmainenjenny@gmail.com) ja
Liisa Mikkola (puheenjohtaja@gerbiili.fi)