Avoimet toimet

Kuva: SGY ry

Haluatko kantaa kortesi kekoon SGY ry:n toiminnassa?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus avoimena olevaan toimeen osoitteeseen hallitus(a)gerbiiliyhdistys.fi. Mikäli listalta ei löydy tällä hetkellä sinulle sopivia tehtäviä, mutta haluaisit silti mukaan yhdistystoimintaan, ole rohkeasti yhteydessä hallitukseen! 

Huom! Aavikkorumpu-jäsenlehteä koskevat hakemukset osoitteeseen aavikkorumpu(a)gerbiiliyhdistys.fi.


Näyttely- ja tapahtumavastaava

Näyttely- ja tapahtumavastaava käsittelee anomukset näyttelyihin ja tapahtumiin. Näyttely- ja tapahtumavastaavalle on etua, jos on ollut mukana näyttelyitä järjestämässä. Tärkeintä on kuitenkin katsoa näyttelyanomuksista, että kaikki olennainen tieto on ilmoitettu ja hakemus toimitettu ajallaan. Tarvittaessa apua voi kysyä esimerkiksi hallitukselta. Näyttely- ja tapahtumavastaava on iso apu ja vähentää hallituksen työtaakkaa.

Hakemukset ja lisätiedot: hallitus(a)gerbiiliyhdistys.fi


Jäsenetuvastaava

Jäsenetuvastaava ideoi ja suunnittelee SGY:ssä tarjottavia jäsenetuja sekä neuvottelee ja solmii yhteistyösopimuksia jäsenetuja tarjoavien tahojen kanssa. Jäsenetuvastaava edustaa yhdistystä, joten hänen tulee olla käytökseltään asiallinen ja toimia yhdistyksen mainetta vaalien. Jäsenetuvastaava toimii yhteistyössä SGY:n hallituksen kanssa. Hakemukset ja lisätiedot tehtävästä hallitus(a)gerbiiliyhdistys.fi.


Aluevastaavat Ahvenanmaan, Lapin ja Kymen alueille Aluevastaavien tehtävänä on aktivoida ja ideoida gerbiili-/degu- ja hyyrätoimintaa omilla alueillaan: toiminta voi olla näyttelyitä, tapahtumia, infoja, kerhoja tai muita tapaamisia kunkin alueen toiveiden mukaan. Aluevastaavat ovat henkilöitä, joihin alueen tapahtumista kiinnostuneet ottavat yhteyttä. Jos olet SGY:n jäsen ja mielellään yli 18-vuotias, ota yhteyttä hallitus(a)gerbiiliyhdistys.fi hakeaksesi aluevastaavaksi. Lisätietoja alueellisesta toiminnasta täältä tai hallitukselta.


Palstanpitäjiä haussa Aavikkorumpu-jäsenlehteen

Aavikkorumpu on SGY:n jäsenille 4 kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Palstanpitäjien tehtävänä on toimittaa oman palstansa materiaalit päätoimittajalle säännöllisesti lehdessä julkaistavaksi. Palstanpitäjää vailla olevat palstat löydät täältä. Toimita vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen aavikkorumpu(a)gerbiiliyhdistys.fi. Lisätiedot palstanpitäjien tehtävistä saatavissa samasta osoitteesta.


Päivitetty viimeksi 17.11.2020