Jäsenasiat

Virtuaalinäyttely 2005/ 47. Absolutely Invisible Gelo, rust point ©: SGY/Virtuaalinäyttely 2005 & Mirka ja Hannele Maukonen

Yhdistys tarjoaa niin jäsenille kuin ei-jäsenillekin runsaasti erilaisia palveluita.

Kaupparummussa voit myydä yhdistyksen alaisia eläimiä sekä eläintarvikkeita.

Torirummussa voit ostaa gerbiili-, degu- ja hyppymyyräaiheisia tuotteita.

Lisäksi yhdistys huolehtii alaisuuteensa kuuluvien lajien rekisteröinnistä sekä pitää kirjaa kasvattajista ja tuomareista.

Jäsenen etuja ovat mm. alennukset näyttely-ja rekisteröintimaksuista, Aavikkorumpu – jäsenlehti ja kotisivujen vain jäsenille tarkoitettu puoli jossa mm. julkaistaan hallituksen tiedotukset hallituksen kokouksista sekä yleiskokousten pöytäkirjat, ja jossa on myös keskustelupalstat.                                                          .

Lisäksi vain yhdistyksen jäsenet voivat hakea SGY ry:n & SKJL ry:n myöntämää kasvattajanimeä ja kouluttautua tuomariksi gerbiileille, deguille ja muille hyppymyyrille.