Kesäyönäyttely järjestetään 6.6. poikkeusjärjestelyin

23.5.2020

SGY ry järjestää 6.6.2020 Kesäyönäyttelyn Jalasjärvellä yhteistyössä SNL ry:n kanssa, mutta yhteisin poikkeusjärjestelyin:

Näyttely on koronavirustilanteesta johtuen yksityistapahtuma ja näyttelypaikalle voivat tulla poikkeuksellisesti vain näytteilleasettajat ja näyttelyn toimihenkilöt. Tällä kertaa yleisö ei valitettavasti ole tervetullutta ja kaikkien muiden kuin em. henkilöiden (myös lapset ja muut perheenjäsenet) odotetaan tällä kertaa jäävän kotiin johtuen 50 henkilön kokoontumisrajoituksesta.

Paikalle saa tulla ainoastaan täysin terveenä ja kotiin tulee jäädä, jos kokee yhtään flunssaoireita tai sairastaa infektiota. Näyttelyssä noudatetaan THL:n antamia hygieniaohjeistuksia mm. pesemällä ja desinfioimalla käsiä ahkerasti.

Nyyttäreitä ei tällä kertaa järjestetä eikä SGY ry tarjoa näyttelyväelle ruokaa, joten suosittelemme varautumaan näyttely-yöhön omin eväin. Näyttelypaikalla voi lämmittää eväitä ja säilyttää niitä kylmässä. Näyttelypaikan lähistöllä ei ole kauppoja eikä rahannostoautomaatteja.

Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan näyttelypaikalla vain näytteilleasettajilta, jotka ovat ilmoittaneet eläimiään ennakkoon. 

Näyttelynjärjestäjät tiedottavat tarvittaessa tarkemmista ohjeistuksista.

Lisätietoja: nayttelyvastaava(a)gerbiili.fi

Kuva: Viivi Välimäki