Sähköinen rekisteröinti on nyt käytettävissä

11.12.2018

SGY:ssä voi nyt rekisteröidä eläimiä sähköisesti ilman kaavakkeiden postitusta!

Rekisterikaavakkeet löydät kotisivumme lomakkeista - muistathan käyttää uutta rekisterikaavaketta!

Rekisteröintiohjeet löytyvät täältä, luethan ne huolellisesti ennen kaavakkeiden täyttöä ja lähettämistä!

Sähköisesti rekisteröitävät kaavakkeet toimitetaan sähköpostitse osoitteeseen rekisterointi@gerbiiliyhdistys.fi

Täytäthän huolellisesti kaavakkeen kaikki kohdat (rekisteröijä täyttää rekisterinumeron ja rekisteröijälle varatun kohdan). Rekisteröijä palauttaa kaavakkeet sinulle sähköpostiisi, jonka jälkeen voit tallentaa kaavakkeet laitteellesi tai tulostaa ne. Muistathan liittää sähköpostiisi myös kuvakaappauksen suoritetun rekisteröintimaksun kuitista!

HUOM! Pyydämme huomioimaan, että sähköisessä rekisteröinnissä saattaa esittyä viivettä alkuruuhkan takia sekä siksi, että sähköisen rekisteröinnin käyttöönotto vaatii tekijöiltä aluksi myös harjoittelua.

Lisätietoja: rekisterointi@gerbiiliyhdistys.fi

Kuva: Jenny Haapala