SGY:n uudistuneet kotisivut on nyt julkaistu!

29.11.2018

SGY:n uudistuneet kotisivut on julkaistu 29.11.2018!

Uusien kotisivujen sivustorakenne on aikaisempaa selkeämpi ja kevyempi sekä sivujen ulkoasu modernimpi. Sisältö on kuitenkin pieniä muutoksia lukuunottamatta sama kuin ennenkin, mutta myös uutta on tullut:

• Ongelmatilanteet-sivulle on koottu tyypillisiä ongelmatilanteita, joihin erityisesti gerbiilinomistajat saattavat törmätä
  • Kalenterissa näyttelykutsut linkitetään jatkossa tapahtuman järjestäjän sivuille näyttelykutsuun - näin tapahtuman tiedot ovat paremmin ajantasalla
  • Arkisto on Aavikkorumpu-jäsenlehdessä julkaistujen artikkelien sivu, josta artikkelit löytyvät nyt helpommin
  • Hallituksen tiedotteet ja sääntömääräisten kokousten pöytäkirjat ovat nyt kaikkien nähtävissä taaten avoimempaa päätöksentekoa
  • Kasvattajalistaan voi nyt lisätä kuvan esimerkiksi omasta kasvatusväristään omien tietojen kohtaan (vaakasuuntaiset kuvat voi toimittaa osoitteeseen webmaster(a)gerbiiliyhdistys.fi!)

Kotisivut eivät ole vielä täysin valmiit, vaan joitakin sisältöjä lisätään vielä. Toistaiseksi mm. Jäsensivut tai kasvattajien tai tuomareiden ryhmäsivut eivät vielä ole käytettävissä.

Mikäli sivustolla ilmenee ongelmia tai huomaat, ettei jokin asia ei toimi, olethan yhteydessä webmaster(a)gerbiiliyhdistys.fi.

Ruusuja, risuja ja kehitysideoita otetaan vastaan osoitteessa hallitus(a)gerbiiliyhdistys.fi.

Tervetuloa käyttämään uusia kotisivuja!

Kuva: Viivi Välimäki