Kalenteri

Kuva: SGY ry
Kuva: Viivi Välimäki

Koronavirustilanne

Suomen Gerbiiliyhdistys ry pitää silmällä koronavirustilannetta ja siihen liittyviä linjauksia ja ohjeistuksia tarkasti. Koronavirustilanne voi vaikuttaa näyttelyiden ja muiden tapahtumien järjestämiseen, joten seuraathan tiivisti ilmoitteluamme mahdollisten muutosten varalta! Lisätietoja: hallitus@gerbiiliyhdistys.fi

Kalenterin päivitys

Kalenterin päivitykseen liittyvissä asioissa otathan yhteyttä kalenteri@gerbiiliyhdistys.fi!

Näyttelyiden ja muiden tapahtumien kalenteri:

Suunnitelmissa olevat näyttelyt ja tapahtumat:

Huom! Tähän on listattuna alustavasti suunnitteilla olevat näyttelyt ja anotut näyttelyluokat, jotka vielä odottavat hyväksyntää sekä tapahtumat, jotka eivät ole täysin varmistuneet. SGY pidättää oikeudet muutoksiin. Näyttelyiden ja tapahtumien varmistuttua ne siirtyvät tästä yllä oleviin kalentereihin tarkempien tietojen kera.

Näyttelyt

- 24.9. 2022 Näyttely, viralliset ja pet, PiNa ry, Lempäälä