Virtuaalinäyttelyt

Kuva: Jenny Kolehmainen

Mikä ihmeen virtuaalinäyttely?


Näyttelyluokat


Leikkimielinen virallinen luokka, jossa eläimet arvostellaan lähestulkoon samoin perustein kuin virallisessa gerbiili- ja degunäyttelyssä, mutta arvostelu perustuu valokuvaan. Tuomari pyrkii arvioimaan valokuvasta niin hyvin kuin se on mahdollista, kuinka lähellä eläin on rotumääritelmää.

Jokainen osallistuja saa eläimestään myös sanallisen arvostelun, joka julkaistaan netissä. Erittäin kauniit gerbiilit ja degut saavat palkinnokseen Netti KUMAn ja kaikkein kauneimmat viisi gerbiiliä sekä viisi degua kilpailevat Netti ROP1-ROP5 sijoista.

Leikkimielisessä lemmikkiluokassa omistaja voi 50 sanalla kuvata miksi juuri hänen gerbiili, degu tai muu hyppymyyrä, on niin kiva lemmikki. Tuomari valitsee kuvien ja kuvausten perusteella kivoimman lemmikkigerbiilin, degun ja muun hyppymyyrän ja mukavat gerbiilit/degut/hyppymyyrät voivat saada palkinnoksi myös KUMAn.

Kilpailu on ilmainen ja avoin kaikille gerbiileille ja deguille sekä leikkimielisessä lemmikkiluokassa myös muille hyppymyyrille, olipa eläimesi sitten rekisteröity tai rekisteröimätön.

Päivitetty viimeksi 8.2.2020