Jäsensivut

Huom! Jäsensivut eivät ole käytettävissä toistaiseksi!

Jäsensivut ovat kotisivujen alue, joka on vain SGY ry:n jäsenille. Jäsensivuille pääseminen vaatii kirjautumisen.

Käyttäjätunnus on jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi ja salasana jäsennumerosi. Kirjautumisessa auttaa tarvittaessa jäsensihteeri, jonka yhteystiedot löytyvät Toimihenkilöt-sivulla. Suosittelemme vaihtamaan salasanan itse ensimmäisellä kirjautumiskerralla.

Jäsensivuilla voit itse vaihtaa salasanasi ja päivittää suoraan jäsenrekisteriin omat yhteystieto- ja nimimuutoksesi (sivun oikeasta ylälaidasta nimesi alta, kohdasta Omat jäsentietoni) sekä tarkistaa jäsennumerosi.

Jäsensivuilta löytyvät muun muassa jäsenkyselyt, hallituksen tiedotteet, yleiskokousten pöytäkirjat ja sähköiset jäsenlehdet.

Kuva: Tiina Laitinen / Virtuaalinäyttely 2014