Tuomaripalautteen antaminen

Mitä pidit viime näyttelyn tuomarin arvosteluista? Entäpä miten tuomarit ylipäätänsä arvostelevat eläimiä näyttelyissä? Onko sinulla jaettavana tuomareille risuja tai ruusuja? Nyt voit antaa tuomareille tuomaripalautetta.

Palautteen voit antaa tuomaripalautelomakkeella (pdf), jonka löydät täältä.

Voit antaa palautteen joko yhden näyttelyn perusteella tai yleisesti tuomarin työskentelystä pohjautuen useampaan näyttelyyn. Annettu palaute on tuomareille arvokasta tietoa. Sen perusteella he voivat pyrkiä kehittämään omia tietotaitojaan vieläkin paremmiksi sekä muuttamaan tarvittaessa arvostelutyötään (esim. kommenttien kirjoittamista, Laatu 1:n saannin perusteluita ym.) vielä enemmän näytteilleasettajia palvelevaksi.

Lomake toimitetaan täytettynä joko sähköpostitse tai postitse (yhteystiedot löytyvät Toimihenkilöt-sivulta). Palaute käsitellään täysin luottamuksellisesti. Voit itse valita haluatko, että nimesi ja yhteystietosi välitetään tuomarille tai vastaavasti jäävätkö tiedot vain palautteen vastaanottajan tietoon. Mikäli haluat voit myös tarvittaessa pyytää tuomaria kommentoimaan antamaasi palautetta suoraan sinulle esimerkiksi sähköpostiisi.


Päivitetty viimeksi 23.6.2018