Uniikit avaimenperät ja jääkaappimagneetit omista kuvistasi!

4.10.2017Oletko aina halunnut ihanan lemmikkisi kuvan koristamaan avainnippuasi tai jääkaapin ovea? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia itsellesi uniikkeja avaimenperiä ja jääkaappimagneetteja omilla gerbiili-, degu- tai harvinainen hyppymyyräkuvillasi.

Hinnat ja koot:
Avaimenperä 4,50 € / kpl, kuvan koko 3,5 x 2,4 cm
Jääkaappimagneetti 5,50 € / kpl, kuvan koko 7,1 x 4,5 cm

Tuotteisiin lisätään postikulut 2 €, mikäli haluat toimituksen postitse tai 0 €, mikäli noudat tuotteet SGY:n Syysnäyttelystä Klaukkalasta 21.10.2017 (tilaathan silloin tuotteet viimeistään ke 18.10.).

Uniikkeja avaimenperiä ja magneetteja on saatavilla rajoitettu määrä ja niitä on tilattavissa max. 2 kpl/tuote/henkilö, joten toimi ripeästi :)

Toimi näin:

1. Lähetä haluamasi kuvat jpg-muodossa osoitteeseen sihteeri@gerbiili.fi. Älä mielellään pienennä, rajaa tai käsittele kuvaa mitenkään ennen lähetystä, sillä käsittely ja rajaus oikeaan muotoon tehdään puolestasi. Kerro kuvien lähetyksen yhteydessä myös, montako tuotetta tilaat. Mikäli valitset postituksen, ilmoita myös nimesi ja osoitetietosi.

2. Saat vastauksena maksutiedot, joilla voit maksaa tuotteesi verkkopankin kautta. Lähettämällä kuvakaappauksen kuitista nopeutat tilauksen etenemistä. Tuotteet valmistetaan ja toimitetaan sinulle, kun maksusuoritus näkyy tilillä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä sihteeri@gerbiili.fi!